Edelstenen winkel

Edelstenen winkel voor de meest krachtige kristallen

Kom eens langs in onze mooie edelstenen winkel! Met veel liefde en aandacht mogen wij een grote selectie van prachtige edelstenen en kristallen aan jou aanbieden. Elke edelsteen heeft zijn eigen kracht. Om erachter te komen welke edelsteen het beste voor jou werkt, geven wij healings en readings. Er zijn stenen die helpen voor jouw fysieke gezondheid, mentale gezondheid, ontspanning, stress-verlaging, het openen van het hart, en nog veel meer. Van ruwe kristallen tot sieraden om elke dag te dragen, er is altijd wel een kristal die op jou wacht in onze edelstenen winkel. Kom dus gauw eens langs. 

Edelstenen winkel

Readings in edelstenen winkel Healing Zentrum

Als je de winkel binnenstapt zal je het direct merken. Tot sommige kristallen word je aangetrokken, door andere helemaal niet. Je voelt dan op een subtiel niveau aan welke mineraal bij jou past. Als je hulp wilt bij het kiezen van een steen voor jezelf of voor een ander, geven wij readings die precies uitwijzen wat je lichaam aangeeft. Zoek je een cadeautje voor iemand anders? Energetisch kunnen we voelen waar de persoon in kwestie behoefte aan heeft. Zo kan je iemand heel gelukkig maken met een prachtig cadeautje, of natuurlijk aan jezelf. Wat je ook nodig hebt, onze mooie mineralen liggen voor je klaar. Kom eens langs in onze edelstenen winkel.

Helende edelstenen en mineralen

Kristallen hebben een hoge vibratie en een lichte energie. Op die manier kunnen ze jou precies ondersteunen waar jij het nodig hebt. Zo zijn er mineralen die voor ontspanning zorgen, en anderen weer voor kracht. Het mooie is dat jij de kristal niet zelf rationeel hoeft te kiezen. De kristal kiest jou. Jij hoeft hem alleen maar even in je hand te leggen, en het wijst zich vanzelf. Zelfs als je voor je gevoel niet zo’n scherpe intuïtie hebt, of als je derde oog wat slaperig aanvoelt. De steen zal jou vinden. Dit is dus eigenlijk een heel gemakkelijk proces. Er zijn echter ook edelstenen die bekend staan om hun krachtige werking, denk aan de Rozenkwarts (liefde) of de Amethist (bescherming). Met deze edelstenen zit je altijd goed. Laat je helpen in een reading, en binnen de kortste keren ervaar jij de liefdevolle kracht van deze prachtige energieën. Bekijk hier onze edelstenen winkel.

Healing Zentrum voor healings, edelstenen en meditatie

Wat bieden wij bij Healing Zentrum nog meer? Naast dat je onze edelstenen winkel kunt bezoeken, bieden wij ook healings in Den Bosch en healings in Eindhoven aan. Ook begeleiden wij verschillende groepsmeditaties in Den Bosch en meditaties in Eindhoven. Onze mineralen helpen jou ook bij onze genezende healings en meditaties. Neem gerust contact met ons op of bekijk hoe wij je kunnen begeleiden in je spirituele reis.