Meditatie Eindhoven

Meditatie in Eindhoven: kom tot rust

Is meditatie alleen voor zweverige types? Nee, dat is al lang niet meer zo! De afgelopen jaren is de populariteit van meditatie flink gestegen. Meditatie Eindhoven is niet slechts voor yogi (mannen met lange baarden of lenige meisjes in legging) bestemd. In de gemiddelde sportschool wordt de yogales altijd afgesloten met een meditatie. Zelfs scholen en bedrijven lassen meditatiesessies in, en dat is zeker een goed idee! De voordelen van meditatie zijn keer op keer bewezen. Meditatie Eindhoven heeft direct fysieke invloed op jouw brein in de gebieden van het leren en het geheugen. Bovendien brengt het ontspanning en vermindert het stress. Of je nu creatiever, geconcentreerder of relaxter de dag door wil komen, meditatie is voor iedereen enorme toevoeging aan je dag. Neem hier contact op voor een gratis meditatieproefles in Eindhoven of meditatie in Den Bosch. Ook ben je van harte welkom in onze edelstenen winkel!

Meditatie Eindhoven

Groepsmeditatie Eindhoven: hoe werkt het?

Wat kan je verwachten tijdens een meditatiesessie? Healende meditatie brengt je tot rust en in balans. We mediteren in een groep, omdat het bewezen is dat de kracht van meditatie in groepen sterker is dan individueel. Je reist af naar het diepste deel van jezelf. Daar vind je wat je op dat moment nodig hebt: rust, kracht of genezing. Welk deel van jou heeft extra aandacht nodig? Deze delen krijgen diepe focus. Door te mediteren laat je afleidende gedachtes of denkpatronen tijdelijk los. Je verschuift je aandacht van het alsmaar denken, naar voelen, rust en stilte. Iets wat in de huidige, drukke maatschappij hard nodig is. Je remt dan even af en vertraagt je pas. Je gunt jezelf een rustmoment. Ben je toe aan een moment van bezinning, heling en perspectief? Kom dan eens bij ons langs voor een healing in Den Bosch of een healing in Eindhoven.  

Meditatie Eindhoven voor spirituele groei

Meditatie zorgt naast een heerlijk en welverdiend ontspanningsmoment ook voor groei op het diepste niveau. Je zou elke meditatie kunnen zien als een terugkeer of herinnering aan de bron. Welke bron bedoelen we dan? Noem het je ziel, je kern, een krachtveld. Je keert terug naar een diep deel in- en buiten jezelf. Als je bezig bent met je spirituele ontwikkeling, zullen groepsmeditaties daar een grote bijdrage aan leveren. Zo maak je een moment om in dit dagelijkse, drukke leven even tot rust te komen. Ook werkt het mediteren in een groep nog versterkend. Je zult merken dat je nog sneller afdaalt naar die diepe, diepe stilte. Hier ontmoet je nieuwe delen van jezelf, word jij je bewust van onbewuste stukken en leer je nieuwe perspectieven te zien. Je kunt je meditatie in met een gerichte vraag, maar dit hoeft niet. Wat op dat moment voor jou nodig is, zal vanzelf naar boven komen. Dit kan tijdens de meditatie zelf, maar het kan ook zomaar op de weg terug gebeuren, of een dag later onder de douche. Nieuwe processen worden in gang gezet, oude processen zullen zich versnellen. De werking van een groepsmeditatie zal je verbazen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op voor een meditatie in Eindhoven.