Meditatie Sessies

“Word comfortabel met stilte
En ontdek wat rust je geeft

Laat los wat niet van jou is
En ervaar maar hoe je dat beleeft ”

Silvie van Hoek

MEDITATIE WOENSDAG EN DONDERDAG AVOND
Healende meditatie is erop gericht om je energie in balans te krijgen. Deze meditatie laat gebeuren wat er op dat moment voor jou nodig is.
Het laat los komen en/of in beweging brengen wat nodig is om jouw stabiliteit (in lichaam en geest) weer beter te krijgen. Deze meditatie begeleid je bij het “reizen” naar je innerlijke diepste zelf, met als doel genezende energieën aan te boren.
Deze meditatievorm wordt gecombineerd met :
Ontspanning meditatie helpt je uit je hoofd te gaan. En in de plaats daarvan in het moment te zijn. Het maakt je bewust van het NU. En dat is heerlijk, want als alles uit je hoofd (verleden, toekomst, verzonnen scenario’s en zorgen) eventjes niet op de voorgrond staat, wordt er ruimte gemaakt voor lichamelijke ontspanning / ont-stressen. Het geeft je ruimte om vanaf een wijzer perspectief je leven te bekijken.

MEDITATIE VRIJDAG-OCHTEND
ZEN-meditatie gaat over de stilte in jezelf. Het helpt je denken tot rust te brengen. Het helpt de snelheid en illusie van het dagelijks leven in perspectief te zien. Wie ben je, naast de persoon (ik) die je elke dag ervaart. Ervaar hoe het voelt om je hogere zelf te zijn. Je bron waaruit alles ontstaat. Het ondersteund het spiritueel ontwaken van de mens en verlicht je denken.
Deze meditatievorm wordt gecombineerd met :
Intuïtieve meditatie gaat over het loslaten van controle en jezelf laten meevoeren in je oorsprong van je zijn. Dit bevordert het opmerken van de intuïtieve signalen die er de hele dag zijn. En ook je gevoel voor creativiteit. Het ondersteund dan ook bij het ontdekken van je derde oog.

Meditatie Tarieven KLIK HIER
Aanmelden of vragen: contactpagina KLIK HIER

Reacties van deelnemers
Ik voel me veel bewuster en ik heb de hele week profijt van gehad dat ik me zo voelde

Ik ben er helemaal blij mee, ik heb het niet gemakkelijk gehad en kan nu beter loslaten

Ik ben er volgende week weer, ik kan wel wat Zen gebruiken

Ik had niet verwacht dat het zoveel met me zou doen, ik zie heel helder beelden voor me, en dat is echt mooi. Ik had niet verwacht dat ik dat zou kunnen

Ik vind het fijn om ff niets te moeten na een werkweekD

We bieden je graag een houvast, om ook echt tot mediteren te komen. Met regelmaat, rust inbouwen, bewuster worden, tot jezelf komen!
Een leuke bijkomstigheid om hier mee te doen, zijn de sociale contacten met gelijkgestemden.