Spiritueel Ontwaken

Via het YouTube kanaal van Silvie van Hoek kun je video’s volgen over de grootste illusie van het leven. Door (spiritueel) te ontwaken ontdek je wat je werkelijke ZELF is. Namelijk een aanwezigheid die altijd, zonder uitzondering, in liefde en gelukzaligheid is.
Nee het is geen sprookje, Nee het is niet te mooi om waar te zijn. Het is ook voor jou een werkelijkheid, mits je jezelf ervoor open stelt.

Echte vrijheid komt wanneer je je Zelf hebt ONTdekt. Namelijk, …bedekt onder de dikke deken van gedachten en gewoonten, zit je echte Zelf. Je spiritueel wezen/de aanwezigheid/het bewustzijn, van waaruit alles, (dus ook jij als persoon) wordt waargenomen.

Het is de ontdekking der ontdekkingen! Het gooit de manier waarop je dacht dat je leven was en wie jij bent compleet ondersteboven. Het stript je van oude gewoonten, van malende gedachten, stress en onrust, oordelen, jaloezie en wantrouwen.

Spiritueel ontwaken brengt je (naast de herontdekking van wie en wat je echt bent, en een leven in een hogere dimensie) Berusting, compassie, vertrouwen, weten, rust, geduld, wijsheid, thuiskomen bij de eenheid van ‘alles dat is’ en onmetelijk veel liefde….

Via het YouTube Kanaal van Silvie van Hoek ontvang je eye-openers, bewust-makers en Tips om Wakker te worden in de dementie van je hogere bewustzijn. Abonneer (gratis) en mis niets meer !

Aanwezig zijn bij sessies van spiritueel ontwaken kan door aan te sluiten bij een meditatie-groep.
Wanneer je zelf een groep hebt, (vriend(inn)en of collega’s bijvoorbeeld) kan een sessie geboekt worden per groep.