Edelstenen Winkel

HET EDELSTENEN ZENTRUM van Healing Zentrum is ontstaan door onze liefde voor de kracht van energieën. Wij kregen de kans om deze (werkelijk prachtige) edelstenen en mineralen en spirituele producten te mogen aanbieden aan klanten. Dat doen wij dan ook met onze volle aandacht en liefde.

KOM EDELSTENEN BELEVEN IN ONZE WINKEL
Elke edelsteen heeft zijn eigen werking die ondersteunt bij je welzijn.
Wanneer je onze winkel binnenstapt kun je genieten van de ontspannen sfeer en rust. In onze winkel mag je de edelstenen gerust eens vasthouden, om te ervaren wat de energie met je doet.
Ook hebben we onder andere krukken van Versteend Hout en van Seleniet. Hierop mag je zitten, om te ervaren wat deze energieën met jou doen. Het helpt om rust te ervaren, los te laten, uit je hoofd te zijn… Maak hier gerust gebruik van, om vervolgens lekker relaxed te kunnen shoppen naar de edelstenen die bij jou passen.
Je hebt bij ons keuze uit meer dan 100 verschillende armbanden en kettingen van edelstenen en mineralen. We laten je graag ervaren hoe je op energetische wijze het sieraad uitzoekt die bij jou past.

ONZE TIP
Wanneer je onze winkel binnenstapt kun je direct genieten van honderden edelstenen om je heen. Kiezen welke je het mooiste vindt… dat kan altijd.
Maar onze tip is om de steen JOU uit te laten kiezen. Want je voelt op subtiele wijze, wanneer een edelsteen jou zal ondersteunen bij wat jij nodig hebt op dit moment.
En ben je nog nog niet zo geoefend in het voelen van energieën?
Geen probleem, je krijgt bij ons de kans om dit te oefenen. Of …

OF… LAAT DOOR SILVIE INVOELEN WELKE STEEN BIJ JE PAST
Want wil je hulp voor jezelf of bijvoorbeeld wanneer je een cadeautje voor iemand zoekt, dan helpt Silvie graag de juiste edelsteen te vinden, door (energetisch) in te voelen op welke edelsteen bij je past. Als je een edelsteen voor een ander wilt laten invoelen, dan kun je een foto van die persoon aan Silvie laten zien. Tijdens jouw winkelbezoek is het in laten voelen van de geschikte edelsteen helemaal gratis.

HIERONDER VIND JE EEN DEEL VAN ONS ASSORTIMENT.
Regelmatig vullen we edelstenen en spirituele producten aan, dus als je wilt weten of een product op voorraad en aanwezig is, dan adviseren we om even langs te komen of te bellen.

KLIK hier voor OPENINGSTIJDEN en CONTACT

! KLIK HIER VOOR DE OPENINGSTIJDEN  !