Winkel

Onze winkel met mineralen en andere natuurproducten is ontstaan door onze liefde voor de kracht van energie├źn. Wij kregen de kans om deze (werkelijk prachtige) producten te mogen aanbieden aan klanten. Dat doen wij dan ook met onze volle aandacht en liefde.
Zoals je wellicht al weet heeft elk mineraal zijn eigen mooie werking, die ondersteund bij je welzijn.
Wanneer je onze winkel binnenstapt kun je genieten van de relaxte sfeer en rust. Dan kun je eens op je gemak kennis komen maken met de vele mineralen. Ze hebben mooie kleuren en vormen en sommige zullen je op het oog aanspreken. Daarnaast is onze tip als je onze winkel binnenstapt: Laat de steen JOU eens uitkiezen. Want je voelt op subtiele wijze, wanneer een mineraal jou zal ondersteunen bij wat jij nodig kan hebben op dat moment.
En wil je hulp voor jezelf of bijvoorbeeld wanneer je een cadeautje voor iemand zoekt, dan helpt Silvie graag de juiste steen te vinden, door via de foto van die persoon (energetisch) in te voelen op welk mineraal bij hen past.

Mineralen en Natuurproducten bij Healing Zentrum in Sint-Oedenrode.
Deze producten kun je ongeveer verwachten:
Mooie natuurlijke producten, van steen en hout. mineralen met een werking die ondersteunen bij je welzijn.
Van ruwe kristallen tot sieraden, tot handgemaakte siervoorwerpen.
Olifanten, armbanden, cadeaudoosjes, Buddha’s, dromenvangers, healingsticks, waxinehouders van mineralen en Himalaya-zout lampen.